Å finne det perfekte bryllupslokale er imidlertid ingen enkel oppgave. Og de fleste vil nok være enige med meg. Så hvordan finner du det perfekte stedet for deg? Vi gir deg her tre tips som vil gjøre det lettere for deg å velge det riktige bryllupslokale.

Det er mange aspekter ved et bryllup, da det er helt opp til dere hvordan konseptet i deres  eget bryllup kommer til å bli. Ikke alle vil ha en bryllupskake eller en tradisjonell brudekjole eller holde tale i sitt eget bryllupet. Og mange fortsetter  å ha noe lånt, noe blått, noe nytt og noe gammelt. Men det er en ting man ikke bare kan droppe enår man planlegger et bryllup og det er et bryllupslokale. Så hvordan velger du det perfekte bryllupslokale? Hvis det skal være fest, må du også velge et bryllupssted hvor du kan samle venner og familie, for det du rolig kan kalle en av livets største begivenheter.

Hold oversikt over gjestelisten din

Det er ikke så smart å velge i en liten, rustikk vinkjeller for et intimt bryllup hvis gjestelisten din viser seg å være over 100 personer. Og omvendt vil du kanskje ikke bestille den store salen til et slott hvis du bare trenger å være 30 personer. Hvis du bare ikke kan vente med å lete etter et sted så lag et utkast gjesteliste. Det vil gi deg en ide om hvilke steder du kan se etter og hvilke som skal velge bort. Alt i alt vil det være en god idé å lage gjestelisten i begynnelsen, da den danner grunnlaget for hele budsjettet.

Bryllupslokale Oslo

Bryllupslokale Oslo

 

Velg et sted som passer ditt tema

Det gir litt av seg selv. Men det er viktig at du tenker på hva slags bryllup du vil ha. Gjerne så tidlig som mulig i planleggingsprosessen. Hvis du vil ha et moderne bryllup, kan du se etter hotell eller restauranter med moderne design og dekor. Er drømmen f.eks. et bryllup i vakre rom med panoramautsikt over Oslofjorden og en 5-stjerners service? Da kan du se et slikt sted her

Er du mer i skog, men redd for å være avhengig av godt vær? Da kan du vurdere å holde bryllupet ditt i en stor innendørs skog på Norges mest bærekraftige hotell.

 

Gjør det behagelig for dine gjester

Enten gjestene dine kommer langt unna eller er fra lokalområdet, som vert vil du sørge for at gjestene føler seg komfortable i forbindelse med bryllupet ditt. Derfor er det alltid lurt å velge et bryllupssted hvor det vil være mulighet for overnatting eller som ligger sentralt. Slik at det blir enkelt å komme seg til og hjem fra selve bryllupet.

 

Finn bryllupslokaler i Norge

My WWedding redaksjon har laget en oversikt over alle bryllupslokasjoner i hele Norge, slik at du kan finne hoteller og andre lokasjoner i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Østfold, Vestfold og ikke minst sørlandet.

Gå til My Weeding oversikt over bryllupslokaler