Jakten på det perfekte bryllupslokale i Barcelona kan være en prøvelse når det er så mye å tenke på ellers i bryllupsplanleggingen. My Wedding har laget en oversikt over de beste bryllupslokalene i Barcelona

Hotel Arts Barcelona

Hotel Arts Barcelona

 

Hvis du vil ferie bryllupet ved stranden i Barcelona, så er Hotel Arts riktige plassen for dere. De har et fantastisk utenførs basseng med en utmerket utsikt over havet. Hotel Arts Barcelona ligger i sentrum og ved vannkanten i bydelen Barceloneta i Barcelona. Et par populære landemerker i nærheten er Katedralen i Barcelona og Palau Guell, mens Barceloneta strand og Montjuïc. Barcelona kan friste med vakre naturomgivelser.

Addresse er Carrer de la Marina, 19, 21, 08005 Barcelona

 

For mer informasjon gå til deres webside 

 

 

Hotel Mandarin

Hotel Mandarin

 

Et av Barcelonas beste hoteller er Mandarin Oriental Hotel, som ligger på den fasjonable gaten Paseo de Gracia. Dette er et femstjernes hotell. Her kan du ha 250 gjester til middag i ditt bryllup.

Addressen er Passeig de Gràcia, 38, 40, 08007 Barcelona

 

Gå til deres website for mer informasjon

 

Hotel Cotton

Hotel Cotton

 

Dette stilige luksushotellet ble bygget på det tidligere hovedkvarteret til byens bomullsselskap. Så snart du kommer inn i resepsjonen, vil du merke at hotellet har fått æren for sitt opphav. Det er vakkert restaurert og opprettholder sine originale nyklassisistiske funksjoner og antikke møbler. Den største av de to salongene tilbyr middag plass til 50 gjester. Cotton House Hotel er et flott bryllupsted for par som ønsker å feire et intimt bryllup i et unikt luksushotell i sentrum av Barcelona.

Addressen er Gran Via de les Corts Catalanes, 670, 08010 Barcelona

 

Se mer informasjon på deres hjemmeside

 

Hotel Miramar

Hotel Miramar

 

Hotel Miramar er et ærverdig hotell som ble bygd i 1929 på Barcelona’s åskam Montjuic. Hotellet har en fantastisk utsikt over hele byen. Hotellet er det perfekte bryllupslokasjonen for par som søker et rolig plass med flott utsikt midt i Barcelona. Det er også en romantisk taubane tilgjengelig som bringer deg noen få minutter til bystranden. Lokalet tilbyr plass til opptil 250 gjester.

Address: Plaça de Carlos Ibáñez, 3, 08038 Barcelona

 

 

Denne unike bryllupslokasjonen ligger på byfjellet Tibidabo, som definitivt er et av de beste valgene for par som vil ha flott utsikt over Barcelona. Den spektakulære beliggenheten til dette 5-stjerners hotellet gjør denne lokasjonen til en unik oase. Til bryllupsmiddagen kan du invitere opptil 250 gjester. Etter middagen vil Club Luna som er dekorert som en gammel jazzklubb, være klar for en uforglemmelig fest.

 

Addressen er: Ctra. de Vallvidrera al Tibidabo, 83-93, 08035 Barcelona

 

For mer informasjon gå til websiden: