My Wedding har sett på alle bryllupslokalene i Buskerud og har funnet to perler for dere som ønsker å gifte dere i Buskerud distriktet.

Bryllupslokaler i Buskerud

Ønsker du å gifte deg i Buskerud så er Holmsbu hotell et godt alternativ som ligger i trivelige Holmsbu. Her er det utsikt til sjøen og gir flotte rammer for et bryllup. Holmsbu Bad og Fjordhotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu, kun 50 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Drammen og Drøbak. Det fantastiske hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 94 sengeplasser fordelt på 40 delikate hotellrom. Både hotellrommene, selskapslokalene, baren og restauranten er nylig totalrenovert. Fra hotellet nytes utsikten over Holmsbu, havnen og Drammensfjorden. Holmsbu Hotell står for flere bryllup årlig, både på sommers og vinterstid.

For mer informasjon om Holmsbu Bad og Fjordhotell se på denne linken.

Bryllupslokaler i Drammen

I Drammen sentrum ligger flere flotte bryllupslokaler og de finner du på vår oversikt over bryllupslokaler i Buskerud. I Drammen sentrum finnes det mange flotte bryllupslokaler og midt i sentrum ligger Børsen som kan arrangerere både små og store bryllup. Vertskapet på  Børsen er Therese og Ståle Simensen, som har drevet byens storstue siden 1997. Therese Simensen er husets Hovmester og fruen i huset, setter opp blomster og holder alle våre saler i utmerket orden. Ståle Simensen er husets vert og kokk, og har mer enn 35 års erfaring på kjøkken i inn og utland. Andre Sebulonsen er husets kjøkkensjef og har allsidig erfaring fra inn og utland i 30 år. Daniel Zapalski er vår håpfulle lærling på vårt kjøkken