Et veldig flott hotell for å feire bryllupet er på Strand Hotell i Grimstad. Arkitekturen i det moderne nybygget er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen, og fra Sørlandets flotteste bankettsal nyter man utsikten til hav og myke sanddyner like utenfor dørene. Med en lekker velværeavdeling er dette trolig det nærmeste du kommer en «Middelhavsferie» i Norge.

Strand hotell har flere bryllupslokaler som passer til både store og mindre bryllup.

Axel Lund-salen

Lokalet har store glassvinduer mot sjøen og lekkert, lyst interiør. Det er dør fra lokalet og rett ut på terrassen.  Her dekker vi med runde bord med opptil 5 gjester per bord eller langbord, hestesko etter hva man ønsker.  Passer for selskap fra 20 - 60 personer

Neptun Storsalen 

Neptun ligger vendt mot havet, med en vakker buet vinterhage rundt seg. Salen har en fantastisk utsikt og akustikk, og Sørlandets beste dansegulv. Salen dekkes med langbord, eller mindre gruppebord.  Passer for selskap opptil 250 personer. 

Vinterhagen 

Omslutter Neptun, og har store glassflater med magisk utsikt rett ut på stranden og havet. Her kan man dekke til 50 personer.