Letter du etter det rette bryllupslokalene i Stavanger så kan du finne bryllupslokaler i alle prisklasser både i sentrum og langs kysten i Rogaland. My Wedding har oversikt over alle bryllupslokaler i Stavanger eller Rogaland.

Bryllupslokaler Stavanger

Midt i Stavanger by ligger Charlottenlund Gjestehus idyllisk til ved vannet og skaper en fantastisk atmosfære for den store dagen. Charlottenlund passer best for bryllup opp til 50 gjester.

Om dere ønsker utsikt til Vågen, eller et bryllup på et mer landlig område, finner du det garantert i Stavanger.

På Stavanger Maritime Museum kan dere selv velge om dere vil ha med egen mat og drikke, eller om lokalet skal ordne dette for dere. Det er 80 sitteplasser og utsikt til Vågen. En flott beliggenhet.

 

Bryllupslokaler utenfor Stavanger

Solastranden gård og Rosenkildehuset er flotte alternativer for dere som ønsker et litt større lokale. Begge lokalene har plass til 120 gjester, og utleier ordner alt av mat og drikke for dere. Rosenkildehuset ligger midt i Stavanger sentrum, og er perfekt for en bryllupsfeiring i byen. Solastranden gård ligger 15 minutter unna Stavanger sentrum, i idylliske omgivelser på Sola. På sommeren er også uteområdet her disponibelt.

 

Oversiky over alle bryllupslokaler i Stavanger og Rogaland

My Wedding har oversit over alle bryllupslokaler i Stavanger og Rogaland og gå til vår oversikt ved å klikke på linken.