Skal du gifte deg i Buskerud og søker bryllupslokaler i Drammen eller Buskerud så har My Wedding oversikt over alle bryllupslokaler i Drammen eller Buskerud.

Bryllupslokaler i Buskerud

Holmsbu Bad og Fjordhotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu, kun 50 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Drammen og Drøbak. Det fantastiske hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 94 sengeplasser fordelt på 40 delikate hotellrom. Både hotellrommene, selskapslokalene, baren og restauranten er nylig totalrenovert. Fra hotellet nytes utsikten over Holmsbu, havnen og Drammensfjorden. Holmsbu Hotell står for flere bryllup årlig, både på sommers og vinterstid.

For mer informasjon om Holmsbu Bad og Fjordhotell se på denne linken.

 

Bryllupslokaleri Drammen

I Drammen sentrum finnes det mange flotte bryllupslokaler og midt i sentrum ligger Børsen som kan arrangerere både små og store bryllup. Vertskapet på  Børsen er Therese og Ståle Simensen, som har drevet byens storstue siden 1997. Therese Simensen er husets Hovmester og fruen i huset, setter opp blomster og holder alle våre saler i utmerket orden. Ståle Simensen er husets vert og kokk, og har mer enn 35 års erfaring på kjøkken i inn og utland. Andre Sebulonsen er husets kjøkkensjef og har allsidig erfaring fra inn og utland i 30 år. Daniel Zapalski er vår håpfulle lærling på vårt kjøkken

Børsen sier: "Børsen Festlokaler har en stab som vi er stolte av, vårt kjøkken lager all mat fra bunnen med de beste råvarer fra våre lokale leverandører, våre servitører legger stolthet i sin servering slik at dere som gjester vil føle dere velkommen og godt tatt vare på"

 Ønsker du bryllupslokaler andre plasser så har My Wedding oversikt over alle brylluplokalene i Buskerud. Klikk på linken og du kommer rett til oversikt over bryllupslokaler i Drammen og Buskerud.

Ønsker du oversikt over bryllupslokaler i hele Norge så kan du gå til denne linken.