My Wedding gir deg overdsikt over de beste bryllupslokalene i Tønsberg og hele Vestfold. Gå inn på det bryllupslokale du ønsker informasjon om eller gå til oversikten over alle bryllupslokalene i hele Vestfold. Skal du gifte deg i Vestfold og søker bryllupslokaler i Tønsberg eller Vestfold så er Engø Gård er et magisk sted å gjennomføre den store dagen.

Det er mulig å leie hele eller deler av gården for bryllup med opptil 100 personer. Lokalitetene innbyr også til mindre og intime bryllup med færre deltagere. Den gamle låven er fullstendig restaurert. Høyloftet er i dag restaurant ”Pileredet” hvor det kan serveres mat til 100 gjester. ”Sjøglimt” er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt til sjøen og plass til 20 gjester, og fjøset er gjort om til en koselig peisestue. I Pensjonatet har vi Paviljongen med plass til 60 i tillegg til tilstøtende hage og salongen Rådyr i Engen og peisestuen Biblioteket. Mulighetene er mange for å arrangere et bryllup på Engø Gård.

Ønsker dere mer informasjon om Engø Gård så kan dere klikke på denne linken.

Ønsker dere mere infomasjon om Engø Gård så kan denne videoen gi et godt innblikk i mulighetene for å arrangere bryllup der. 

I februar 2019 vil det bli arrangert brudeseminar i Vestfold og da vil en lokale brudesalong vise frem det siste innen brudekjoler. Gå til oversikt over brudeseminar og bryllupsmesser i Tønsberg for påmelding.

Hvis du ønsker oversikt over alle bryllupsloakelene Vestfold så kan du du gå til My Wedding oversikt her. Ønsker du oversikt over bryllupslokaler i hele Norge så går du direkte på denne linken.