Hva er den siste trenden innen brudesminke og her gir vi deg praktiske tips fra Tonjes bryllup og hvordan man la brudesminken for Tonje bryllup.

Vi har vært så heldige  så heldig å få ta del i vakre Tonjes  store dag. Vi hadde funnet  brudefrisyren vi ville gå for på prøvetimen noen uker tidligere, og Tonje ville gå for en naturlig makeup som fremhevet og komplementerte hennes egne trekk og farger.

Tonje  har en nydelig hud som ikke trenger mye korrigering, men ved hjelp av min favorittfoundation fra Glo Minerals, fikk hun en jevn og glødende hudtone som med en god primer under sitter like godt gjennom hele bryllupsdagen.

Ved hjelp av bronzer, highlighter og en god mix av ulike rouger fikk ansiktet både konturering, glød, varme samt en lett solkysset tone som er like flatterende i dags -og kveldslys, som på bilder.

På øynene brukte jeg varme jordtoner, lett skimrende champagnetoner, samt en varm aprikosfarge som fremhever Tonje blå øyne. Jeg la også en vannfast, bruntonet eyeliner oppe, samt en hudfarget liner på øyets våtkant. En god primer på vippene, samt flere lag vannfast mascara er også et must i enhver brudesminke. Ofte benytter jeg punktvipper når jeg legger denne type brudesminke, men Tonje hadde så lange flotte vipper naturlig så det trengtes ikke.

Tonje ønsket også å holde leppene naturlig, og ettersom hun hadde en veldig pen naturlig leppefarge, valgte jeg å bare tegne leppekonturene lett opp med en leppefarget lipliner, «smudge» denne lett inn i leppenes ytterkant, highlighte amorbuen og kun legge en blank, klar lip gloss på leppene.

Clip-in extensions som matchet Tonjes hårfarge ble satt inn og håret krøllet og satt lett opp i en naturlig og enkel frisyre.

Jeg er veldig glad for å høre at du ble så fornøyd, Tonje! Du glødet på din store dag og tusen takk igjen for at jeg fikk ta del i dagen din:)