Anguilla er definisjonen på et Karibisk paradis. Her er det elektrisk blått vann, kritthvite stender, palmetrær som svaier in den i den deilige karibiske brisen. Her kan dere en privat suite, hvor dere kan har direkte tilgang til den paradiset og dere kan nyte lange dager på stranden og romantiske solnedganger.

Anguilla er en øy i Karibia og et britisk territorium, beliggende øst for De britiske Jomfruøyer og nord for St. Martin. Hovedstaden heter The Valley. Øya har et areal på 102 km² og 12 800 innbyggere (2002). Anguilla er den nordligste av Leewardøyene i De små Antiller og var tidligere en del av De britiske Leewardøyene. FN regner Anguilla som et ikke-selvstyrt område, men det er ikke gitt at befolkningen ønsker selvstendighet.

Anguilla ble først befolket av indianere fra Syd-Amerika. De tidligste spor etter mennesker skriver seg fra omkring 1300 f.Kr., og spor av fast bosetning fra omkring 600 e.Kr. Det er usikkert når øya ble oppdaget av europeere. Noen kilder hevder at Columbus så øya i 1493, mens andre mener at den først ble oppdaget av franskmenn i 1564 eller 1565. Navnet Anguilla er ordet for ål på flere romanske språk, antagelig valgt på grunn av øyas langstrakte form.